Het is al even geleden dat we van ons hebben laten horen, maar we hebben zeker niet stil gezeten!

Na het fenomenale seizoen van 2018, met als kers op de taart de titel ” Beste Culinaire BBQ team van Nederland 2018″ , zijn we er weer helemaal klaar voor!

In een eerdere post hebben we al de wedstrijden bekend gemaakt waar we in 2019 aan deel zullen nemen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat we onze uiterste best zullen doen om de titel te verdedigen. Dat zal nog geen gemakkelijke opgave worden… ondertussen hebben er een aantal nieuwe teams zich aangemeld voor de competitie. De concurrentie is groot.

Binnen het team hebben er een paar wijzigingen plaats gevonden. Christian Tholen heeft zich aangesloten bij het team #STEEKHEMAAN, en ook Gemma van Aken heeft aangegeven dat de combinatie van wedstrijden en de zorg voor haar kinderen een te grote uitdaging vormt. We zijn beide dankbaar voor hun inzet. Het succes van 2018 is mede aan hen te danken! We komen elkaar zeker nog tegen!

Trots en blij kunnen we ook melden dat we een nieuw teamlid bekend mogen maken… we hebben de (bijna) legendarische Rick Snijder bereid gevonden om deel uit te gaan maken van Bad To The Bone.

Rick is binnen het wedstrijdcircuit en de bbq wereld geen onbekende. Als voormalig lid van het Vuur en Rook team heeft hij de nodige wedstrijdervaring. Zijn kennis en kunde zijn een aanwinst voor het team!

Rick, we zijn blij dat je deel wil uitmaken van ons team en kijken uit naar een geweldig mooi seizoen!

Ook dit jaar hebben we een aantal fantastische sponsoren achter ons staan waar we erg blij mee zijn! Mede dankzij hen zijn we in staat om mee te kunnen doen aan de wedstrijden!