Over het team

Bad to the Bone bestaat uit:

Rick Snijder: Rick is binnen de buitenkook wereld geen onbekende en ook binnen het wedstrijdcircuit draait hij al een behoorlijke tijd mee. Een gedreven buitenkoker die, voor het team zowel in materiaal als kennis en kunde, een aanwinst is.

 

Jan Oosterbroek: Jan is als voormalig slager geïnfecteerd met het BBQ-virus. Thans werkzaam als versspecialist is hij dagelijks met food bezig. Met diverse buitenovens en bbq’s in de tuin is Jan veelvuldig achter het vuur te vinden. Zijn recepten en varianten op bekende recepturen worden op eigen site, Facebook en Instagram gepost onder de naam TokTokCityBBQ.

 


Erik “Brute Bosjesman” Manders: Deze joviale Brabander is, anders dan zijn bijnaam doet vermoeden, de vriendelijkheid zelve. Een gedreven buitenkoker, die naast de smoker en bbq ook goed met Dutch Ovens uit de voeten kan.

 


Peter Roos: Pitmaster in hart en nieren, als lid van de Smoking Hot Barbies en als KCBS-judge gepokt en gemazeld in het wedstrijdcircuit. Van whole hog tot beercan chicken… voor Peter hebben ze geen geheimen meer.

 


Christian “De Vuurmeester” Boomker: Christian is kok van beroep en al jaren besmet met het “gietijzer virus”.  Christian neemt regelmatig deel aan diverse kookwedstrijden en heeft inmiddels een aantal mooie titels op zijn naam, waaronder die van Wereldkampioen Snert koken 2015 en die van Lidl Stampioen 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *